DogCity.dk er din one-stop webshop med ALT til hunde

DogCity.dk er grundlagt med et brændende ønske om at skabe det ultimative shoppingunivers for dig som hundeejer.

Vores sortiment indeholder derfor alt til hunden lige fra hvalpeudstyr, halsbånd, liner og hundeseler til hundesenge, hundetøj, hundejakker, udstyr til hundestræning, samt ikke mindst hundefoder, godbidder, kødben og hundesnacks.

Kort sagt, mangler du noget til din hund, så finder du det her!


Shop alle de kendte mærker til hunde ét sted

Trixie, Kong, Tre Ponti, Hunter, Adaptil, Flexi, Frontline, Bayvantic, Curli, Julius K-9, Tikki,  Hurrta, Buster, Tractive og mange, mange flere!

Hos DogCity.dk fører vi et kæmpemæssigt udvalg af alle de kendte mærker til hunde. Det er vores mål fortsat at udvide vores sortiment, så vi kan tilbyde dig og din hund en shoppingoplevelse, hvor alt er samlet ét sted.

Dette gør vi ved at lytte til efterspørgslen fra vores kunder og ved at følge med udviklingen i markedet.

DogCity.dk vil jævnligt bringe nye brands til markedet, som vi har gjort det i vores fashion-afdeling. Her finder du designer ting til hunde fra mærker, du ikke finder andre steder i Danmark.

Kornfrit kvalitets hundefoder fra brands som Orijen, Tundra, Acana og MAC's

Når du handler ind til din hund online, skal det være nemt og overskueligt. Derfor har vi inkluderet et stort udvalg af hundefoder fra nogle af verdens mest anerkendte producenter i vores sortiment.

Så kan du klare alle dine indkøb til din hund ét sted!

På vores hylder finder du udelukkende kvalitets hundefoder, hvor hundens ernæring, sundhed og velvære er i fokus.

Du finder blandt andet Orijen og Acana, de to canadiske mærker, der har vundet et hav af priser for deres foder, der ofte omtales som verdens bedste.

Du finder også Eden Pet Foods holistiske og naturlige hundefoder, samt danske Essentials adfærdsoptimerende hundefoder, der holder din hunds blodsukekr stabilt hele døgnet.

Som to nye mærker på det danske marked, introducerer vi sammen med vores søsterselskab, PetFoodNord.dk, Tundra og MAC's. Begge er de kornfri hundefoder, som produceres af fødevaregodkendte råvarer på en topmoderne fødevarefabrik i Tyskland.


Dag-til-dag levering

Når du shopper til din hund online, ved vi, at du glæder dig til at modtage dine varer, få dem i hænderne og tage dem i brug sammen med din bedste ven.

Derfor tilbyder vi lynhurtig dag til dag levering med GLS. Bestiller du for varer for over 400 kr., er det naturligvis uden beregning!

Opstår der spørgsmål undervejs? Ring eller skriv til os hverdage fra kl.9.00-16.00.

Vi sidder klar med nærværende og personlig service og glæder os til at hjælpe dig.

Velkommen til DogCity.dk!

Produktet blev tilføjet på ønskelisten

Ved at klikke videre på websitet accepterer du Dogcity.dk's brug af cookies. Læs mere om cookies her.