Designer-Skåle

Aktive filtre

Returlabel
Ikke på lager
Forside

Returlabel

1003
0,00 kr.
Send nemt varer retur eller til ombytning med køb af en GLS-returlabel. Prisen på en returlabel afhænger af vægten på din returpakke:0-10 kg. = 49,00 kr.10-20 kg. = 75,00 kr.Over 20 kg. = 89,00 kr.*Vejer pakken mere end angivet, vil du blive opkrævet restbeløbet samt 49,00 kr. i tillæg/gebyr for underfrankering.**Når du har bestilt din returlabel vil du...

Designer madskåle og vandskåle til hunde

Find den nye, smarte og flotte fashion madskål og vandskål til din hund her hos DogCity.dk.

Vi har et stort udvalg af pæne, moderne og trendy designerskåle til hunde fra det populære mærke, Rogz.

Hos DogCity.dk finder du også flotte og stabile hundeskåle i keramik, samt ildfaste madskåle, der kan gå i mikrobølgeovnen. Se fx. den flotte og stilrene skål i polypropylen fra United Pets her på siden.

Incredibowl fra Buster til hunderacer med lange ører

Hunderacer med lange ører som fx. basset risikerer ofte at få ørerne grattet til, når de spiser og drikker. Netop dette problem har Buster fundet på en genial løsning til!

Incredibowl er en kegleformet hundeskål, der er designet til at få hunden til at spise langsomt, idet den skal arbejde med at få maden op langs skålens inderside. Incredibowls geniale design opfordrer altså hunden til at tygge maden og give hunden en mere fokuseret og tilstedeværende fodringsoplevelse.

Skålen er udformet i et blødt, phthalatfri materiale, der stå skridsikekrt fast til underlaget.

Produktet blev tilføjet på ønskelisten

Ved at klikke videre på websitet accepterer du Dogcity.dk's brug af cookies. Læs mere om cookies her.