Tilskud & Vitaminer

Aktive filtre

Returlabel
Ikke på lager
Forside

Returlabel

1003
0,00 kr.
Send nemt varer retur eller til ombytning med køb af en GLS-returlabel. Prisen på en returlabel afhænger af vægten på din returpakke:0-10 kg. = 49,00 kr.10-20 kg. = 75,00 kr.Over 20 kg. = 89,00 kr.*Vejer pakken mere end angivet, vil du blive opkrævet restbeløbet samt 49,00 kr. i tillæg/gebyr for underfrankering.**Når du har bestilt din returlabel vil du...

Fodertilskud og vitaminer til hunde

Selvom meget foder har et højt næringsindhold, kan det for nogle hunde være en god idé at få ekstra næring ind gennem et fodertilskud og ekstra vitaminer.

Der findes mange forskellige slags fodertilskud, der hjælper på mange forskellige ernæringsmæssige udfordringer. Lakseolie er for eksempel kendt og elsket for sine positive egenskaber imod tør hud, mat pels og som kløestillende middel til allergiske hunde. Herudover er den essentielle fiskeolie, Omega 3, også kendt for at styrke kredsløbet og bidrage til opretholdelsen af en normal hjernefunktion.

Chondroitin og glukosamin for en sund mobilitet

Lider din hund af ledproblemer så som gigt, kan et fodertilskud med chondroitin og glukosamin være et interessant fodertilskud at kigge nærmere på.

Chondroitin indgår på celleniveau i dannelsen af nye ledbruskceller, og glukosamin siges at have en lindrende effekt på ledsmerter i forbindelse med for eksempel gigt. 

På DogCity.dk finder du blandt andet Essentials "The Mobility Blend" og Edens "JointSupport". Begge indeholder chondroitin og glukosamin til lindring og forebyggelse af ledproblemer. Hvor førstnævnte er en olie, er Edens præparat et pulver, der røres op med vand til det danner en velsmagende pasta, du kan blande i din hunds foder.

Produktet blev tilføjet på ønskelisten

Ved at klikke videre på websitet accepterer du Dogcity.dk's brug af cookies. Læs mere om cookies her.